Background Image

Alarmsystemen

Bent u op zoek naar een degelijk alarmsysteem voor uw bedrijfspand, of wilt u een gebruiksvriendelijk alarmsysteem voor uw woonhuis? Suretech beveiliging kan dit voor u realiseren. Wij zijn specialisten op het gebied van alarmbeveiliging. Vanuit onze expertise op het gebied van alarmbeveiliging kunnen wij bij elke situatie een passend alarmsysteem aanbieden. Kortom Suretech beveiliging geeft u een veiliger gevoel.

Direct contact opnemen
Gecertificeerd

Suretech beveilgiing levert gecertificeerde Alarminstallaties volgens de richtlijnen van CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid). Wij delen de alarmsystemen in volgens VRKI (Vernieuwde Risico Klasse Indeling) zodat alle alarmsystemen voldoen aan de gestelde eisen.

Deskundig en klantvriendelijk

De alarmsystemen die wij plaatsen worden op een uiterst deskundige manier gemonteerd. De installatie van het systeem en het plaatsen van de verschillende componenten doen wij in overleg met de klant. Met als doelstelling een nette installatie op te leveren waarbij een optimale functionaliteit voorop staat.

De centrale is het hart van het alarmsysteem

Modern, Gebruiksvriendlijk en voldoet aan alle beveiligingsnormen

Elk alarmsysteem begint bij een centrale die alles regelt of dit gaat om een bedraad alarmsysteem of een draadloos alarmsysteem. Alle componenten worden gekoppeld aan de centrale en kunnen vanuit de centrale geprogammeerd worden. De centrale wordt geplaatst in een beveiligde ruimte zoals de meterkast of een serverruimte. Suretech beveiliging werkt uitsluitend met hoogwaardige systemen van het merk Aritech (ATS).

Offerte aanvraag
Product Image