Background Image

Toegangscontrole

Met een toegangscontrole systeem is het mogelijk om uw ruimtes, pand, of woning te beveiligen tegen onbevoegde personen. Wilt u ook inzicht op in- en uitgaande personen of toegang verlenen aan de juiste personen in uw pand? Dan is het toegangscontrole systeem van Suretech beveiliging de ideale oplossing. Met dit systeem kunt u heel makkelijk authorisatie toekennen aan b.v. uw medewerkers, familieleden of leveranciers. Wilt u graag meer informatie over de werking van ons toegangscontrole systeem neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact opnemen
Voor thuis of op kantoor

Suretech beveilging levert toegangscontrole systemen voor woonhuizen maar ook voor bedrijven. U kunt met 1 beweging uw alarmsysteem in- of uit schakelen door middel van een zogenoemde tag (digitale sleutel).

Advies nodig?

Wilt u graag advies of meer informatie over onze toegangscontrole systemen neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag bij u op locatie om u te adviseren en een passende offerte aan te bieden.

De toegangscontrole systemen van Suretech beveiliging

Handig, Gebruiksvriendlijk en kostenbesparend

De toegangscontrole systemen van Suretech beveiliging zijn zeer efficient. Het is bijvoorbeeld handig om bepaalde ruimtes uit te sluiten voor onbevoegd personeel in uw bedrijf. Ook is een toegangscontrole systeem kosten besparend. Het is namelijk niet meer nodig om uw sloten te vervangen bij het verlies van een sleutel. Ook hoort het zoeken naar de juiste sleutel in een grote sleutelbos tot de verleden tijd. Het systeem kan toegepast worden op een woonhuis van enkele deuren tot een hotel met zeer veel deuren.

Offerte aanvraag
Product Image